• 5481 AA 45 Hoofdstraat

  • 5481 AR 39 Plein

  • 5481 GL 01 Schutsboom

  • 5481 NG 20 Markt

  • 5481 VE 15 Boxtelseweg

  • 5482 DA 01a Eerdsebaan

  • 5482 KG 55 Kerkendijk

  • 5482 WN 06 Steeg

Copyright 2024 - Schijndelhartsave

 

BESTUURSLEDEN
SCHIJNDEL HARTSAVE

Contactgegevens:
Adres: Dungensesteeg 3, 5482 ZT Schijndel
Website: www.schijndelhartsave.nl
Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Beheer AED's: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Cursus reanimatie en AED: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 tn Wim van der Rijt

Wim van der Rijt
voorzitter/penningmeester - bestuur Schijndel Hartsave

“Met een AED en voldoende bhv'ers in de directe omgeving wil ik, samen met de vrijwilligers van Schijndel Hartsave, voor iedereen in Schijndel een hartveilige omgeving creëren.”
|tn Eric de Goeij

Eric de Goeij
coördinator databeheer - bestuur Schijndel Hartsave

“Senior zijn heeft natuurlijk allerlei consequenties. Als je dan wat ouder wordt en tot de risicogroep gaat behoren omdat je rikketik het niet meer zo goed doet, is het fijn om te weten dat je, als het nodig is in noodsituaties, geholpen kunt worden. Daar wil ik me voor inzetten. Door samen met andere actieve senioren in Schijndel een acceptabele dekking te verkrijgen door voldoende en goed werkende AED’s.”tn Wilbert van Helvoort

Wilbert van Helvoort
coördinator technisch beheer - bestuur Schijndel Hartsave

“Ik vind het een mooi streven om indien mogelijk een bijdrage te leveren aan het redden van een mensenleven. Natuurlijk moeten we het met z'n allen doen en hiervoor gaan."
tn Marion van Oers

Marion van Oers
secretaris, cursusorganisator, instructeur, nazorg, vertrouwenspersoon - bestuur Schijndel Hartsave

“Ik vind het als ehbo-er belangrijk dat een slachtoffer zo snel mogelijk geholpen kan worden. Vooral bij een levensbedreigende situatie als hartfalen is tijd heel belangrijk. Daarom streven we ernaar om zoveel mogelijk mensen op te leiden als burgerhulpverlener en zoveel AED's als nodig is 24/7 beschikbaar te krijgen."tn Eus Witlox

Eus Witlox

PR en communicatie - bestuur Schijndel Hartsave

“Het is heel mooi om samen met een enthousiaste groep vrijwilligers onze leefomgeving in Schijndel een beetje veiliger maken. Het lijkt me geweldig als uit de Schijndelse gemeenschap voldoende burgerhulpverleners komen en er een dekkend netwerk van AED’s komt, zodat er snel gehandeld kan worden.”De bestuursleden en technische medewerkers van Schijndel Hartsave doen hun werk vrijwillig en onbezoldigd. Gelden voor het in stand houden van een dekkend AED-netwerk krijgt het bestuur van de gemeente Meierijstad en diverse sponsoren. De gelden worden beheerd door de penningmeester van de stichting en jaarlijks is er een kascontrole. De gelden worden besteed aan de aanschaf van elektrodes, accu's, nieuwe AED's, diverse materialen en het geven van AED-cursussen.

f t g m

logo anbi

logo kvk

Ingeschreven onder nr. 75089815